Olağan Genel Kurul hakkında

ADANA DEMİRSPOR KULÜBÜ DERNEĞİNİN1 HAZİRAN 2018 CUMA GÜNÜ SAAT 14.00’DE SULA VİP'TE ÇOĞUNLUK SAĞLANAMAZ İSE 8 HAZİRAN 2018 CUMA GÜNÜ SAAT 14.00'DE SULAR VİP'TE YAPACAĞI OLAĞAN GENEL KURULUNDA,KULÜP BAŞKANLIĞI VE DİĞER DERNEK ORGANLARININ SEÇİMİ YAPILACAKTIR.

Buna göre,

“MADDE 14

c-Yönetim ve Denetim Kurulları Adayların Bildirimi ve İlanı

Kulüp Başkanlığı ile Yönetim ve Denetim Organlarına aday olanlar, hangi organa aday olduklarını en geç olağan yada olağanüstü genel kurulların, yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde ertelenmiş olan ikinci toplantılarda dahil olmak üzere, bir gün öncesi saat 18:00’a kadar Adana Demirspor Kulübü derneğine liste halinde veya tek tek bildirmek zorundadırlar.

Kulüp Müdürü,verilecek bu aday müracaat listelerini veya aday müracaatlarını kulüp mühürü ile onaylayıp imzaladıktan sonra ilgililerine bir alındı belgesi verir.

Bu süre içinde,toplu veya tek tek aday olduklarını Adana Demirspor Kulübü Derneği’ne bildirmeyenler seçimlere katılamazlar.Ayrıca verilen listelerde yer alan üyelerle ilgili olarak ölüm,vesayet altına alınmak ve ağır hastalık dışında hiçbir değişiklik yapılmaz.

Kulüp Müdürü bir bildiri yayımlayarak adayları aynı gün içinde açıklar.

Kulüp Başkan Adayları Adana Demirspor Kulübü Derneği’ne verdikleri listelerdeki adaylarını istedikleri takdirde kendileri de kamuoyuna açıklayabilirler.

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis